BUDAPEST - Kärlek vid fösta Ögonkastet


Ungern - 12e Stoppet på Luffen hösten 2016


Vilken stad! Så fin, mysig och ååh vill dit igen!

Picknick i solnedgången på en bro, gula små spårvagnar som gled förbi mitt i trafiken, festande natten lång på "Ruin pubs". Behöver jag säga mer??

När vi kom till Budapest började energin hos alla ta slut, man blir väldigt trött av att byta boende var 2e-3e natt och se så mycket nytt. Men Budapest var som en energibank! Jag vet inte hur jag ska beskriva det men istället för att suga energin ut ur en som många nya ställen gör så var det som ett lugn sköljde över en när man gick på gatorna. Kanske berodde det på att floden Donau flöt igenom centrum, och vatten har den där lugnande effekten på mig precis som för många andra, inte vet jag.

Några favoritställen i Budapest var Liberty Bridge, Buda Slottet, Stora Saluhallen och utsikten över Parlamentsbyggnaden.Någon natt festade vi som sagt och ett av ställena vi var på hette Szimpla, det är en av flera Ruin Pubs i Budapest och jag har aldrig varit på något liknande fest ställe. Jättemysig miljö och härligt stämning och ja det såg ut som en pyntad ruin typ. Vi var runt i hela staden den natten, hade käkat glass mellan barerna, försökt plocka ner en gris från ett träd (inte riktigt då nej), gått över en mil helt säkert, varit vilsna och hittat en hel del nya vänner. Och ja jag vet inte hur allt gick till men det var helt klart en av de roligaste nätterna på resan!Nästa stopp blev Slovakien och vin på Slottet.


Gillar

Kommentarer

Elinjordo
Elinjordo,
Set riktigt härligt ut!
nouw.com/elinjordo
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Härliga bilder 😍
nouw.com/vägentillfriheten
Sallans
Sallans,

Tack!! 😍
nouw.com/sallans
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229