DAG 1. NYA ZEELAND - Börjar inte bra o blir kaos.


Jag hade bestämt mig för att sova ut för att orka närmare 40 timmars resa men redan kl 6 vaknar jag och inser att jag har ögoninflammation... Mycket bra timing där ja, det var snabbt till vårdcentralen och sen till apoteket för ögondroppar. Därefter packade jag ihop det sista och vid 14 sa jag hejdå till familjen, sen bar det av mot Kastrup.

Första flyget tog bara 3 h då första bytet var i Istanbul, och den tiden kändes lagom. Men efter det hade vi ett flyg till Hongkong på 10 h och därefter sista flyget på 11 h till Auckland. Vi hade sån tur på flyget till Hongkong! Vi hamnade längst bak och fick en hel rad för oss själva så vi kunde turas om att ligga ner och sova, så skönt! Men när vi hade bara 3 h kvar på planet så vaknar jag och får panik för känner hur illa jag mår och hur allt snurrar. Jag trodde jag var på väg att spy men plötsligt har jag svimmat, hur tusan nu det gick till!? Ingen aning och är lagom taggad på att gå på ett 11 h flyg snart.

Hongkongs flygplats skulle Anton tvunget ha nudlar, för det är ju trotts allt Kina. Så så blev det och såklart skulle de ätas med pinnar (eller okej, första tuggan, sen blev det för jobbigt haha).

Snart får vi gå på sista planet och sen är vi Äääntligen på Nya Zeeland!


Gillar

Kommentarer

Ullis
Ullis,
hahah men orkar inte <3 <3 <3 <3 ska bli så kul att följa er!! och varför åt inte jag kinesiska nudlar när jag hade chansen ...
Sallans
Sallans,
Hahah nä så känner jag just nu! Orkar inteeee haha. Jadu det undrar jag med, har man chansen så får man ju ta den 😉
nouw.com/sallans
JosephineF
JosephineF,
åååh hoppas allt blir bättre! För Nya Zeeland är fantastiskt! 😊
nouw.com/josephinef
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229