Dag 14 - Attackerad av solen på Bondi Beach


Vi tog bussen till Bondi Beach för att checka in på ett Hostel där ute i 4 nätter.  Rummen där var riktigt vidriga, våra rumskompisar hade bott där hur länge som helst och hade det såå grisigt, mat och flaskor överallt. Golvet var täckt av kläder, tomflaskor och öööh. Panik. Sängarna var också hemska. Man kände varenda fjäder igenom och de skar in i höften och revbenen sen med när jag sov... Suck. Meeen! Hostelet hade en takterrass med sååå fin utsikt över hela Bondi Beach!! Det var drömmen att sitta där uppe och titta ut över stranden och jag blev såå lycklig över att vi äntligen skulle få bada!

Lyckligheten av att få bada försvann lite med tiden vi låg på stranden, för det hela slutade med att jag fick gå och sätta mig i skuggan medans Hanna och Anton var kvar ett tag till. Det är inte lätt att alltid bli attackerad av solen.

Men det var hur kul som helst att bada då det var höga vågor! Dock var strömmarna riktigt starka och efter ett tag blev alla uppkallade av livräddarna för att folk höll på att dras ut.


På kvällen blev det Free BbqHostelets takterrass i en såå fin solnedgång. Det är precis som att orden “free bbq” är magiska och alla kommer ut krypandes ur sina rum för att äntligen få äta annat än tonfisk och mackor, precis som vi gjorde.

Innan vi gick och la oss på våra äckliga rum gick vi fram och tillbaka längst med stranden. Trotts solen gått ner var himmelen helt rosa och allt var bara helt prefekt (förutom mina brända ben, snyft).

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg