Dag 16 - Soluppgång vid Bondi


Klockan 5.30 ringde klockan idag då vi bestämt oss för att kolla soluppgången vid Iceberg poolen!
Trötta men ändå taggade på en fin soluppgång släpade vi oss ner till poolen.  Vi trodde vi skulle vara ensamma där vid 6 på morgonen men när vi kom 5.55 var det kö utanför för att komma in.
Det blev en mysig morgon och jag hoppade även i och simmade lite då det såg såå skönt ut. Det var inte riktigt så skönt som det såg ut, saltet fräter sönder en och i med att det är en havspool så ser man knappt botten så mycket sjögräs det är. Men det var ändå super härligt men det blev inte många meter.

När klockan började närma sig 10-11 insåg vi att vi skulle bränna sönder oss om vi satt kvar så vi gick och köpte en tidig lunch och satte oss i skuggan istället.


Lite senare hamnade vi nere på Bondi Beach och som tur är har vi införskaffat oss ett parasoll då solen seriöst attackerar mig så fort jag går utanför dörren. Vågorna var riktigt roliga att hoppa i och jag kände mig som ett lite barn igen.

Efter några timmar på stranden gick vi och la oss i skuggan och sov ett tag innan vi lagade kvällsmat och åt på hostelets takbalkong.

På kvällen gick vi ut mitt i Sydney igen till en klubb som heter "Scary Canary", och denna gången var det såå mycket bättre musik och där med roligare.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229