Dag 43 - Godmorgon från Bali!


Godmorgon från Bali nu!


Vi vaknade redan vid 8 tiden i vår egna lilla Bungalow precis vid poolen, det kändes rätt bra efter att ha bott på Hostel och i en Bil de senaste veckorna.


Idag behövde vi inte göra egen frukost! Vi visste att frukost ingick och förväntade väl oss bröd och smör, kanske lite sylt eller så. Men när vi kom in i köket stod där två tjejer och frågade vad vi ville ha på menyn, det fanns allt från risgrynsgröt till pannkakor och idag blev det scrambled eggs med fruktsallad.


Efter frukosten öppnade himlen sig och vi fick redan på att det just nu är regnperioden på Bali...kul kul, hoppas vi får lite sol i alla fall.

När vi mellan några regnskurar lyckades ta oss ner till stranden insåg vi att den inte alls va fin. Skräpig, svart sand och mörkt vatten... Och inte mycket till strand barer eller restauranger fanns det heller. Men vi behövde äta lunch så det var bara till att börja leta. Vi hittade ett ställe som såg okej ut lite längre upp på en gata som tur är och maten var helt okej den med. Eller ja salladen var det enda jag kunde äta och den smakade som vanlig sallad såklart. Omgivningen här är inte alls som vi tänkt oss, man har sett alla bilder från Bali med vita stränder och palmer, blått vatten, surfing och grön natur men de ställena har vi inte hittat än i alla fall.



Efter maten gick vi tillbaka och badade i poolen innan vi gick till affären för att handla lite mat, det tog typ 40 minuter dit så det blev en taxi tillbaka sen då det blivit mörkt också.

Fördelen med där vi bor nu är att där finns kök, så vi lagade vår egna mat och sen somnade vi gott.


  • Bali

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg