BARCELONA

Innehåller affiliate-länkar
Bikbok - Gul långärmad tröja/ Gina Tricot - Jeans

Under Höstlovet var jag med familjen i Barcelona och det var såå skönt. Att äntligen få springa runt och turista igen, att få vara med familjen och ta dagarna som de kommer! Inte helt fel det!

Något av det bästa med Barcelona var Gamla stan, man kunde gå och gå i flera timmar och hittade alltid något nytt att titta på, en fin byggnad, mysig affär eller ett gömt torg mitt i allt där man kunde poppa såpbubblor!!! (kul att den äldsta av 3 systrar är den som springer mest efter bubblorna...men men).

La Boqueria var också såå kul att se, det är en stor saluhall som ligger på den breda boulevarden La Rambla! Det är där fruktbilden är tagen och det var bara ett av hur många fruktberg som helst!Såklart var Sagrada Familia också helt otroligt att se, jag fick på riktigt gåshud när jag såg kyrkan! Den är helt enorm ju! Ännu större och ännu finare än jag trott tidigare, det enda som är lite tråkigt är att den aldrig blir klar och att det därför står en massa lyftkranar överallt...Vi sprang inte bara omkring i staden utan en dag spenderade vi på stranden! Och att det var skönt att få turista är ju en sak, men att få ligga på stranden i bikini var heeeelt otroligt!! Som jag längtar till Australien och Nya Zeeland, bara 26 dagar kvar!!

Gillar

Kommentarer

Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
så fina bilder!
nouw.com/emellie_larsso
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Åh så fina bilder !!😍
nouw.com/vägentillfriheten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229