IOS


Ios - 3e stoppet på Luffen hösten 2016

Ios var helt klart ett av de bästa stoppen vi gjorde på resan!

Fest, fest och lite mer fest kanske? Här är det lördag alla dagar i veckan och klockan finns inte. Man lärde känna folk vid poolen och vid stranden sen festade man nätterna långa tillsammans.

Vi bodde på FarOut i en liten "stuga". Det fanns bara två sängar, ett värdeskåp en liten spegel och ett minibord, men det var också allt man behövde!

FarOut Beach Club

Fördelar:

Pooler

Restaurang på området

Supermarket på området

Precis vid stranden

Bara ungdomar

Lätt att ta sig med buss till stan (alla klubbar)

Billigt, vi betalde 7 euro per person och natt!! Maten var också billig och riktigt bra!

Fräscha toaletter och duschar

Heeelt klart det bästa stället vi bodde på!!


Nackdelar:

Bussarna gick inte tillbaka på natten så man hade 30 min promenad hem från stan. Kunde både vara bra och dåligt.

Väldigt mörkt på natten runt om "stugorna"Vår lilla "stuga" och den absolut godaste maten vi ätit på lääänge.


Jag vet inte hur många kvällar och nätter vi sprang runt i stan, från den ena klubben till den andra. ut och in, upp och ner... Man betalde inget inträde på de flesta av klubbarna/barerna så därför sprang man runt och kollade vilken det var mycket folk på just i stunden. Vi fick våra favoriter snabbt. Circus blev storfavoriten helt klart, varje kväll spelade de livemusik som alla dansade och sjöng med till. De var så otrooooligt duktiga att jag inte ens kan beskriva det! Vi var i princip starstrucked varje kväll där vi stod i våra Circus-linnen vi fått genom att göra "10-shot challenge".

Sitter och ler stort när jag skriver detta, vill verkligen få uppleva den glädjen och den känslan man fick där igen.


På bilden är det jag, Michi och två nya kompisar från Usa som håller på att göra vår Shot-challenge.


Även om det låter så, så festade vi inte bara... Vi hann även med en båtutflykt i det klarblåa medelhavet där vi bland annat var inne i grottor och snorklade samt fick panik för fiskar (jag i ett nötskal). Låter antagligen fjöntig nu och det kan jag hålla med om, men var så himla kul egentligen inser jag efteråt. Det var nämligen helt mörkt och jag då som är livrädd för fiskar och inte minst drakfiskar och sjöborrar som ofta lurar på botten får ju panik. Jag ser i princip ingenting och man går på led efter varandra och snubblar bland stenarna, han framför mig får då plötsligt också spel och står och skriker så det slutar med att vi i panik, hand i hand snubblar ut ur grottan där de andra står och skrattar. Puuuuust. Det är inte alltid lätt haha.

Något annat vi hann med va att se en helt magisk solnedgång från ett kyrktak. Vi vågade först inte klättra upp pga det kändes respektlöst på ett vis men sen kom det massor med folk och det visade sig vara en av "fotoplatserna" för turister som ville ta bilder i solnedgången. Så där stod vi plötsligt på ett kyrktak på Ios med en hel resa genom Europa framför oss. Lyckostar!


På bilden längst ned i mitten är det en präst som gått ut vi 18.00 för att ringa i kyrkklockorna över hela staden.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229