ROM - Mil efter Mil

Rom - 8e stoppet på luffen hösten 2016

Efter 19 h på en båt och 6 h på en buss, åska och regn o lite kaos var vi äntligen i Rom!!

Vi var framme vid 1-2 på natten och inte förräns ca 6-7 hostel besökt valde vi ett ställe att bo på och klockan hade passerat 3. Men tro inte att vi fick sova ostört, såklart saknades det en säng så att jag och Michi var tvungna att dela en ovandel på en 90 vångingssäng...kaostrågt och inte mycket sömn där heller men jaja, bättre än en solstol i alla fall!

Efter 3 dagar i Rom hade vi gått så sjukt mycket, flera mil...mitt ena ben gav till och med upp och jag blev kallad "the woden leg" och "tant trä ben" tack för den!

Colloseum var helt magiskt att se. Jag hade trott det skulle vara häftigt såklart. Men alla tappade hakan helt när vi så det, helt otroligt stort och mäktigt! Det är helt klart något att checka av på "bucketlisten" om man inte redan gjort det!


Andra saker vi hann se var tex. Spanska trappan, Fontana Di Trevi och Capitolium.

Såklart hann vi med ytterligare ett land till; Vatikanstaten, också väldigt mäktigt och häftigt att ha sett och att ha varit inne i Peterskyrkan.

Och sist men inte minst, som vi åt!! Pizza efter pizza, glass efter glass, pasta och ännu mer pasta...helt galet. Och Italiensk glass är helt klart bland det bästa jag vet nu!!Snart var vi påväg till Venedig!!


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg